RockStation

Karabínerrel akasztotta fel magát Chris Cornell

2017. május 20. - theshattered

1280.jpgA hét legnagyobb horderejű, egyben legszomorúbb történésével, Chris Cornell halálával kapcsolatban egyre több részlet derül ki, ahogy a nyomozás egyre előrébb halad. Az, hogy felakasztotta magát az énekes, nem friss információ, azóta viszont egyre több részlet lát napvilágot. 

Cornell, mint kiderült, a hotelszobájában a fürdőszoba ajtajának tetejére rögzített karabinerrel - amely az ajtó becsapásával szorult meg - vetett véget az életének. Az odaérkező családi barát és testőr, Martin Kristen, aki járt az énekesnél korábban (két nyugtatót adott neki az idegességére), már csak a holttestet találta meg. Cornell szájából ömlött a vér és a nyaka köré volt szorulva a sporteszköz. Ekkor mentőket hívott, de a helyszínre érkező Dawn Jones orvos már hiába próbálta újraéleszteni Cornellt, nem volt esélye. A halált hajnali 1:30-kor állapították meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6812527623

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nincs nem 2017.05.20. 22:00:17

Valakinek összeáll a kép?
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum