RockStation

Újabb részletek Chris Cornell halálával kapcsolatban

2017. május 26. - theshattered

1280.jpgTalán senkinek sem kell mondanunk, hogy május 18-án elhunyt Chris Cornell. Az énekes halálával kapcsolatban viszont még van egy pár kérdőjel, az már biztos, hogy a dalnok azon a bizonyos estén felakasztotta magát és hogy nyugtatót is beszedett aznap este. Most viszont újabb, de még nem a toxikológiai jelentéssel kapcsolatos részletek láttak napvilágot az azóta már elhamvasztott Cornellről, akit a mai napon helyeznek örök nyugalomra.

A TMZ értesülései szerint ugyanis tűszúrásokat találtak a testén, ami egyértelműen valamilyen drog használatára utal. A hozzá közelálló emberek szerint az aznapi koncerten is már nagyon furcsán viselkedett, tehát sejthető, hogy valami tudatmódosítót is használt Cornell a halála előtt(i időszakban).

Chris Cornelltől egy 225 fős torontói kórus is búcsút vett, lentebb a Black Hole Sun hallható az ő előadásukban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4012542715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum