RockStation

Zacky Vengeance sosem tanult gitározni, de nem is bánja

2017. június 02. - theshattered

A7XLive4.jpgEgy gitárórát sem vett annak idején az Avenged Sevenfold gitárosa, Zacky Vengeance, ahogy ezt egy nemrégiben adott interjújában is megerősítette. Ezt kiküszöbölendő elég sokat segít neki a társa, a jóval edzettebb Synyster Gates, viszont mindez nem sokat ér, hiszen hősünk még a saját elmondása szerint is elég lusta mindezek mellé. Hogy is van ez akkor pontosabban?

"Soha életemben nem vettem igazi gitárórát. Ha mondanád, hogy fogjak le egy A akkordot, azt sem tudnám, az milyen hangokból áll. Azt sem tudom, hogy milyen pedáljaim vannak, a technikusaim kezelik az egészet. Ha szólót kellene írnom, az elvinne egy egész napot és még mindig elég gyenge lenne. De amíg olyat játszok, amit szeretnék, akkor nem hiszem, hogy lenne olyan, amit ne tudnék elpengetni. Belelátunk egymás fejébe telepatikusan, erről semmi kétség nincs. Szerencse, hogy megvan ez a dinamika. A legjobban az zavar, amikor próbálni kell. Nagyon ki tudok akadni, amikor Syn egy kétgitáros dallammal áll elő, ami túltesz a képességeimen. És minden lemezen ezt csinálja! (nevet) Mindig, amikor bedobja, mondom neki, hogy 'Haver, én ezt nem tudom eljátszani!'. Aztán megmutatja hogy kell, én meg megtanulom. Ő inkább egész nap próbál, míg én nem. Az egész csak arra jó, hogy menőbben nézz ki és nagyon hangosan tudd nyomni. Én nem hiszek a zenei tökéletességben. Egy lehetetlen álmot kergetsz vele. Az a legfontosabb, hogy jól érezd magad és élvezd, amit csinálsz."

Synyster Gates, a társ ezt tette hozzá: "Zacky egy vérberi punk-rocker. Nézd meg a jobb kezét, ahogy nyomja a ritmusokat, meg hasonlókat, nagyon jó érzéke van hozzá. Egész nap szívat, hogy gitármániás vagyok! (nevet) Ő nem akarja ezt csinálni. Ő csak színpadon akar lenni, benyakalni annyi sört, amennyit csak lehet és bulizni. Zseniális! Alapból emiatt egy szar gitárosnak kellene lennie, de nem az. Zacky egy hihetetlen dalszerző."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1712558309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum