RockStation

Ez M. Shadows legkevésbé kedvelt Avenged Sevenfold dala

2017. június 09. - theshattered

avenged_sevenfold.jpgAz Avenged Sevenfold diszkográfiája akár tetszik, akár nem, hemzseg a slágeres tételektől. Persze vannak közte gyengébb eresztések is, melyeket még maguk a 'szülők' sem feltétlen tekintenek legegészségesebb gyerekeiknek. És hogy melyik lehet szerintük a legkevésbé combos tétel? Erre kérdezett rá nemrég egy rajongó M. Shadows énekesnél, aki azt is elmondta, melyik az új lemezük, a The Stage dalai közül a favoritja.

"Nagyon sok van belőle! (nevet)" - válaszolta a dalnok a legkevésbé kedvenc dalát kérdezve - "De talán az Unboundot mondanám. Az már kicsit túl édes az én ízlésemnek."

A kedvenc The Stage albumos dala pedig...: "Mindegyik dal volt már kedvencem egy ideig, de ha egy abszolút favoritot kellene mondanom, akkor valószínűleg az Existet mondanám, mert elüt a szokásostól és tetszik, hogy története van, ami nem más, mint a Nagy Bumm és ennek a csodás univerzumnak a megszületése."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4912577205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum