RockStation

Így nyomja Tommy Vext, a Five Finger Death Punch beugrós énekese

2017. június 19. - theshattered

tommyvextfivefingergraspop2017_638jpg.jpgA Five Finger Death Punch részben önhibából építkező vesszőfutását nem akarjuk részletezni, aki akarja, úgyis kívülről fújja már, aki meg nem, azt ezután sem fogja érdekelni. Lényeg a lényeg, hogy mint ismeretes, míg Ivan Moody újra a rehabon tölti az idejét, addig a csapata nélküle is nyomja az ipart, mégpedig a Bad Wolves énekesével, Tommy Vexttel. A csapat Graspopos fellépéséről egy profin megvágott szelet már ki is került a netre, ebbe nézhettek bele a lenti videóban.


Hogy a csapat kárpótolja a múltkori színdarabot rendesen megszívó holland rajongókat, ma egy ingyenes koncertet adnak Tilburgben, vagy pedig aki szeretné, annak visszatérítik a jegyárakat. Ezt Báthory Zoli gitáros így indokolta: "A múlt hétfői koncert egy kontrollálatlan eseményláncolat volt. Megtehetnénk, hogy egész nap itt ülünk és bocsánatot kérünk mindenkitől, de a holland rajongók jobbat érdemelnek. Végig velünk voltak az évek folyamán, segítettek, hogy odajussunk, ahol most is vagyunk. Szóval elintéztük, hogy megoldható legyen, hogy visszatérjünk a turnéval Tirburgbe és nyomjunk egy ingyenes koncertet a szabadnapunkon. Mert a cselekedet többet ér, mint a szavak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6112605049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum