RockStation

Ivan Moody üzent a rajongóknak

2017. július 11. - theshattered

moody.jpgMegtörte a csendet és írt egy levelet a rajongók részére a Five Finger Death Punch minden, csak épp nem józan életű énekese, Ivan Moody. A meglepő módon már megint terápián csücsülő dalnok beszámolt az eddigi fejleményekről és arról, mikor veszi vissza a helyét a csapata élén (megint). Aztán megfigyelve az eddigieket, majd kiderül, mikor kerül újra detoxba - lassan már a fogadóirodák is nyithatnának rá. De lássuk a "nagyívű" szavakat!

"Minden Five Finger Death Punch rajongónak:
Szavakba szerettem volna önteni a bennem lévő mély szomorúságot, hogy nem tudtam befejezni a nyári Európa-turné állomásait.

Az egész életemet végigkíségő függőségeim miatt épp egy kezelőotthonban vagyok. Szeretlek titeket srácok és szeretem a zenekaromat... Ez az, amit szeretek csinálni és nem tudom enélkül elképzelni az életemet. 100%-ban elkötelezett vagyok amellett, hogy egészséges legyek és visszatérjek a színpadra a Five Finger Death Punchcsal.

Jelenleg úgy tűnik, hogy jó úton haladok afelé, hogy minden dühömet beleadva, a springfieldi koncertünkön vissza tudjak térni, ami a következő észak-amerikai turné nyitóállomása lesz. Fontosnak érzem, hogy minden egyes lekötött észak-amerikai és európai koncerten ott legyek és énekeljek. Már alig várom, hogy túl legyek ezen az időszakon és előreléphessek.

Szeretném megköszönni Tommy Vextnek a kiváló munkáját és hogy beugrott a helyemre, amíg én távol voltam. Szeretném megköszönni a 5FDP-os testvéreimnek, hogy támogatnak ezekben a nehéz időkben. Megjártuk a Pokol legmélyebb bugyrait, de ez nem fog minket megállítani. Szeretném megköszönni a családomnak és barátaimnak, hogy mögöttem állnak, amíg megpróbálom rendbehozni az egészségemet. De ami a legfontosabb, szeretném megköszönni nektek, a rajongóknak a felépülésem alatti hihetetlen támogatásotokért. Nem volt könnyű nekem, de a bátorításotok és pozitív hozzáállásotok visz előre engem.

Találkozunk augusztus 19-én!!
Ivan Moody"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1812656275

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum