RockStation

...és megérkezett az új Trivium dal!

2017. augusztus 01. - theshattered

trivium2017.jpgMegérkezett az utóbbi napokban sejtelmesen bepromózott új Trivium dal, a The Sin And The Sentence. A hosszú, a régi időket idéző tétel a majd megjelenő, egyelőre még cím és megjelenési időponttal nem rendelkező nyolcadik nagylemez első előfutára, mely rögtön klipet is kapott. Reméljük, a lendület kitart az albumra is, mert a tavalyelőtti Silence In The Snow igencsak puding lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8112707538

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devilstrueface 2017.08.01. 21:37:49

khm. koma. szerintem te véletlen kinyomtad a hangot ennél és közben a shogunról indítottál el valamit :)

ez egy az egyben a silence in the snowt idézi. gyönyörű letisztult ének, semmi nyersség (aláhúzza a nyersség szót, nemá), az a 'hörgés' a refrénnél számomra inkább csak dísz, nem tudom átérezni. na, de ne csak fikázzak, 5:45-nél elkezdődött a muzsika is :) addig kb annyi volt, hogy megvakartam az orrom és akkor mozdult meg picit a fejem...

ha nem lennék nagyon bölcs és sokat tapasztalt vén akkor remélném, hogy ez a szám inkább egy hosszú intro és majd biztos csak felvezető a bitang zúzós daloknak. csak sajnos ez nem így lesz.

amúgy nem szar, félre ne értsen senki, inkább kb erre is igaz a SITS-kritikátok. (volt valami pletyi is a SITS-megjelenésekor, hogy Matt Heafy hangszálaival (?) történt valami és igazából ez az oka, hogy visszavettek. nem tudom, nem kutattam utána.)

no, ennyit ehhez. az új cradle of filth viszont bitang jó lesz!

theshattered 2017.08.02. 08:07:39

@devilstrueface: Így másodjára meghallgatva igazad van. Remélem, ez lesz a leggyengébb a lemezen, mert ha ez a "top", akkor temethetjük a CD-t. :/

devilstrueface 2017.08.03. 20:31:53

@theshattered: sebaj. hozok neked valamit ami biztos jobb kedvre derít: www.youtube.com/watch?v=4cSZ3Vsugso
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum