RockStation

Csak ránk rohad végül - Aktuális Iron Monkey videó mocsok

2017. november 03. - csubeszshuriken

maxresdefault_22.jpgA hírhedt brit Iron Monkey visszatéréséről már nyilván mindenki olvasott, aki otthon van a banda történetében, vagy kellőképpen komálja azt a jelenséget, ahogy a negatív függvények görbéje a sludge gitárok hatására még inkább meghajlik lefele, ahonnan már nincsen visszaút. Ahogy az Iron Monkey énekesének, azaz Johnny Morrow-nak sem, aki tizenöt évvel ezelőtt elhunyt. Miután azért elég nagy meglepetés volt a visszatérés.

A két gitáros által összehozott trió felállásban. Az első publikus dalokat hallva, egy jelentősen megváltozott hangzással is. Amiben persze az is benne lehet, hogy közben eltelt cirka húsz év a klasszikus két lemez megjelenése óta. Amik bőven mocskosabbak voltak a koszosabbaknál is, szóval ha már visszatérés, akkor joggal vártunk valami hasonlót. Az új Iron Monkey videó viszont most úgy fest erről győz meg. Hogy 2017 ide vagy oda, végül csak ránk rohad ez az egész 9-13 ügy.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3213151704

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum