RockStation

Friss Cavalera-döngölde ínyenceknek

2017. november 18. - theshattered

cavalera_conspiracy_2017.jpgTegnap jelent meg a Cavalera Conspiracy új lemeze, a Psychosis. Ennek apropóján egy klip is készült a brazil tesók korongjához, nevezetesen a Spectral War lett az, amely ezt a megtiszteltetést kiérdemelte.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1813294461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devilstrueface 2017.11.18. 21:36:29

egész egyszerűen botrányos amit művel ez az ember már évek óta zeneszerzés címszó alatt

KoaX 2017.11.19. 13:50:02

Szerinte, ez abszolút faszaság

Slepy 2017.11.19. 15:56:27

Tegnap hallgattam meg a teljes albumot. Brutál jó! Jobb mint az utóbbi Soulfly művek bármelyike.
Finnyásoknak nem ajánlom.

devilstrueface 2017.11.19. 16:18:43

@Slepy: mi számít finnyásságnak?

hogy az aktualitásoknál maradjak, az új cannibal corpse szerintem baromi jó, a cradle of filth még annál is jobb. és még a trivium-ot is megszerettem.

az előző soulfly-ra anno azt mondtam, hogy az már csak zaj. ez nekem most zaj 2.0, de nem mondom, hogy nem tetszhet másnak... ahogy az utóbbi soulfly anyagokra is voltak vevők, fülek.
majd meghallgatom még egyszer, ha lesz kedvem.

Slepy 2017.11.19. 19:12:22

@devilstrueface: Finnyás aki a kákán is a csomót keresi.
Az új Cannibalt nem hallgattam őket sose szerettem. A CoF szerintem is ott van a szeren. Nagyon is.
Cavaleraékat meg hallgasd meg még egy párszor. Lehet hogy többszöri hallgatás után ráérzel te is.

devilstrueface 2017.11.19. 19:33:44

@Slepy: metálra értettem, nem úgy általánosságban :)

egyébként megtörtént azóta ismét, csakazértis. most már nagyon zaj. sajnálom, de én ezt is elengedem.
nyilván meghallgatom majd jövőre a soulfly-t, aztán rá egy évre az újabb soulfly-t meg mittomén amelyik aktuális supergroup-ot éppen létrehozza stb. de amíg így futószalagon csinálja én sok reményt nem fűzök már a dolgaihoz.

Slepy 2017.11.19. 20:15:36

@devilstrueface: Aki sokat válogat nem csak az ételben, hanem a metálban is, az finnyás. Én majdnem mindenevő vagyok. Sőt néha metálon kívül is hallgatok ezt azt. :)
Annak idején a Metallica ...And Justice for All-ját legalább tízszer kellett meghallgatnom mire elkezdtem kapizsgálni miről is van szó. Aztán még tízszer mire azt mondtam basszus ez jobb mint a Ride. Persze lehet hogy a Ride-ot már túl sokat hallgattam. Mert az se jó ha egyet hallgat az ember sokáig.
A katonaságon mikor már ötödjére kellet hallgatni egy nap a Tankcsapda legjobb mérgét, már a könyökömön jött ki. Pedig azt az albumot bírtam. Akkor kicsit megutáltam, ma már újra jóba vagyok vele. :)

devilstrueface 2017.11.20. 08:55:29

@Slepy: akkor most ennek kapcsán még az előződre visszamutatva: "Cannibalt nem hallgattam őket sose szerettem" - pont a cannibalt nem szeretni, ha már metál, ugye nem kell most visszadobnom azt a lasztit ;)
nálad a "majdnem" a cannibal, nálam meg többek között ez az izé amit cavalera csinál manapság. (a soulfly conquer óta nem tudok már a csávóval mit kezdeni lényegében)

az én esetemben a cradle of filth az érdekes. régen nem bírtam őket elviselni, köszönhetően a Babalon AD klipjének, az volt amit tinédzserkoromban először láttam/hallottam tőlük, akkor rossz benyomást tett rám. telt az idő, egy ideje már ott tartok, hogy úgy várom az anyagaikat mindig mint a messiást...
ellenpélda a whitechapel vagy pl a swallow the sun. ezekért meg a szívem vérzik, mert szerintem baromi jó a zene amit csinálnak, de az énekesek hangjától hánynom kell, a legtöbb számuk nem nekem való.

amúgy meg végre valaki akivel lehet itt beszélni :)

Slepy 2017.11.20. 12:37:41

@devilstrueface: Hidd el próbáltam megkedvelni a Cannibalt meg a Napalm Death-et is. De úgy éreztem, csak egy végtelenített zajmasszát hallgatok.

devilstrueface 2017.11.20. 19:23:23

@Slepy: ezek szerint akkor nem nézted még meg soha a frantic disembowelment legendás videóját :(

sebaj, egybéként én személy szerint azt gondolom valamilyen szinten konszenzusra jutottunk kinek mi, mennyire, miért stb

Slepy 2017.11.20. 23:41:13

@devilstrueface: Rákerestem, megnéztem, meg utána még egy két számot amit feldobott a YouTube, de nem nyerte el tetszésem.
Ezt viszont ajánlom neked. Külön imádom ebben a számban a dobjátékot 2:50-től. Schuldiner hangja lenyűgöz. Az egész anyagot szanaszét hallgattam még kazettán. A hangzás meg brutális. Pedig 1988-as.
youtu.be/iTK9pV6Nd5A

devilstrueface 2017.11.21. 09:51:30

@Slepy: azt megértettem, hogy nem jön be, nem akarlak én megtéríteni. a végtelenített zajmassza miatt említettem, hogy a háttérben azért van ott más is.

a death-t mindig is szerettem
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum