RockStation

Jöhet a Tankcsapda B oldal turnéja!

2018. január 09. - KoaX

0tankcsapda2014_01.jpg

Meglepődik még valaki, ha azt mondjuk, hogy a Tankcsapda megint kitalált valamit? Mondhatjuk, hogy ők a mi kicsi Metallicánk, akik mindig törik valamin a fejüket. Most nem új geometriákban gondolkodnak, hanem egyszerűen olyan dalokat vesznek elő, amiket soha, vagy nagyon ritkán hallani. Így indulnak országjáró körútra, ami a "B oldal" nevet kapta. Ilyen "B oldalas" dalokból válogattunk össze most nektek egy csokrot, amit szívesen hallanánk élőben.

Haladjunk szépen lassan, az elejétől majdnem a végéig. Hangsúlyozzuk, ez egy igazán szubjektív lista, de mit tegyünk, ha nekünk ezek a nagy kedvenceink? Essünk is neki!

Az első két albumról nem igazán csemegéznénk, hiszen azokról szinte mindent hallottunk már, azonban egy-két kedvencet mégis ideszúrunk.

Mivel mi tudjuk, hogy mitől lesz jó kedvünk így haladjunk is tovább.Illetve várjunk már még egy kicsit szeretnék feküdni a földön!

A Jönnek A Férgek albumról egyből két dalt is iderakunk, hátha megkaphatjuk őket élőben is.

Miután a kukacok bekapták, amit be kellett robogunk is tovább ahhoz az albumhoz, ami a Tankcsapda igazi sikerét meghozta. Az Ember Tervezről, amit mi mindenképpen hallanánk az a Mikor A Srác!

Biztos értetek már ti is részegen haza. Ezek után pedig elkezdtétek számolni, hogy mennyit is ittatok. 5-6-7? A Kérdezz! és a Tavasszal kötelező darabok, nem? 

Tiszta Fejjel haladunk tovább. A kísérletezgetés után a Ha Zajt Akartok sem maradhat ki!

A bandához csatlakozik Fejes Tomi, mi pedig mennénk már haza a buliból, mert néha belekiabálunk mi is a abba a bizonyos kagylóba.....

A Senki Nem Menekül, Adjon Az Ég, Be Vagyok Rúgva most tutira kimarad, de mit szólnátok ahhoz, hogyha azt mondanám, hogy Ébresztő Fel!

A Cseresznyével készült utolsó album sem maradhat ki a sorból. Nekünk ez az egyik kedvenc albumunk, így nem lesz nehéz róla csemegézni.

Mehetnénk még tovább, de igazából miután Sidi csatalakozott a zenekarhoz, nem igazán tudunk olyan dalt, amit ne hallottunk volna élőben (biztos van, csak a mi agyunk is kihagy néha) Ettől független, nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy milyen lesz a B oldal túrné és reméljük minél több helyen megtudjuk majd nézni!

26198386_1716471765062770_106309760160141144_o.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3613556547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mariš Marián Lukáč 2018.01.10. 23:49:07

Akkor legyen ílyen a B oldal tuné:

Ez vagyok én
Anarchia
Hova lettek
U.S
Kit érdekel
Napra nap
Az enyém vagy
Hiaba szoltam
Van ordog van isten
Hoesés
Szenvedj
Mikor a srac
Szemétre valo
Boka
Vezér
Sztyuardesz
Valaki aki vagy
Minden szinten
Nem lesz jobb
A vilag disco
Meg kell halnom
Kezdet és vég
Fény a fegyverem
Az alagut végén
Minden szo
Nézz szét belul
Biorobot
Atver a latvany
14

Mariš Marián Lukáč 2018.01.11. 00:16:11

@Mariš Marián Lukáč
Voros ruzs
Olyan mint rég
Egy kis anarchia
Itéletnap
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum