RockStation

Így emlékezett Mikkey Dee és Phil Campbell Fast Eddie Clarke-ról

2018. január 12. - theshattered

rip.pngA rockzenei világ a tegnapi napon egy újabb súlyos veszteséget könyvelhetett el: elhunyt a Motörhead klasszikus érájának, azaz első öt albumának gitárosa, Fast Eddie Clarke, azaz polgári nevén Edward Allan Clarke. A gitáros veterán 67 évesen, tüdőgyulladásban halt meg. Többek között megemlékezett róla a Motörhead két, szerencsére még közöttünk lévő tagja, azaz Mikkey Dee és Phil Campbell is, a speciális, "zenekartalan" Ace Of Spades borítójával (ezt láthatjátok a cikk elején) tisztelgő hivatalos zenekari Facebook oldalon.

Phil Campbell: "Most hallottam a szomorú híreket, miszerint Fast Eddie Clarke elhunyt. Hatalmas megrázkódtatás, örökre emlékezni fogunk rá az ikonikus riffjei által. Igazi rock n roller volt. RIP Eddie."

Mikkey Dee: "A k*rva életbe, ez szönyű hír, az utolsó a három amigo közül. Nem olyan régen találkoztam Eddievel és nagyszerű formában volt. Szóval ez egy teljes sokként ért. Én és Eddie mindig jól kijöttünk. Már nagyon vártam, hogy találkozzunk nyáron az Egyesült Királyságban, amikor odalátogatunk a Scorpionszal. Most már Lem és Philthy újra Eddievel Jammelhetnek, ha eléggé hegyezitek a fületeket, talán még hallhatjátok is őket, szóval csak figyeljetek! Részvétem Eddie családjának és hozzátartozóinak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3813567343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum