RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala

2018. január 14. - sunthatneversets

machineheadband2014_638.jpg

Adj egy ötöst! címmel ismét jelentkezik hétvégi dalválogatásunk, melyben az aktuális héten megjelent dalok közül választunk ki ötöt. A dalok között a legnagyobb érdeklődésre számon tartott, valamint  igencsak jó nóták is szerepelnek.  Természetesen 5 dalba nem fog beleférni a hét termése így kommentben szívesen vesszük, hogy mi fért volna még oda szerintetek.

MACHINE HEAD - Bastards

Kezdjük mindjárt a hónap, de valószínűleg az év legmegosztóbb albumát január 26-án kiadó Machine Headdel. Az eddig publikált dalok sem voltak már könnyedén emészthetőek a keményvonalas fanoknak, azonban a Bastards című akusztikus / punk / kitudjami már biztosan többeknél veri ki a biztosítékot. Ettől függetlenül az április 20-i budapesti koncert biztosan népünnepély lesz a hazai rajongóknak.


TURNSTILE - Moon

A baltimore-i hardcore/punk Turnstile február 23-án adja ki második lemezét a Roadrunner gondozásában Time & Space címmel. Már az első előzetes is igen bíztatónak tűnt a múlt év végén, most pedig itt a nem egészen két perces Moon, ami akár a hét slágere is lehetne.


FU MANCHU - Clone The Universe

A márciusban Budapestre látogató Fu Manchu február 9-én hozza ki új lemezét Clone Of The Universe címmel. Erről most a címadó dal lett publikus egy szöveges videó kíséretében.


TRIBULATION - Lady Death

Január 26-án jön a Down Below című Tribulation nagylemez, mely a rockzene éjsötét oldalához vonzódóknak valószínűleg az év egyik legfontosabb eseménye lesz. Az meg még jobb hír a hazai rajongóknak, hogy március 20-án a Dürer Kertben koncerteznek. 


GATECREEPER - War Has Begun

A végére egy felböfögősen is erőset hagytunk. Március 2-án split EP-vel jelentkezik a Gatecreeper és az Iron Reagan. Az arizonai death metal fogat War Has Begun című dala nem hagy kérdéseket maga után.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3813570809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2018.01.14. 14:46:19

Igaz múlt heti, de nálam ez odafért volna. Nekem a Carcharoth a kedvenc.
open.spotify.com/album/2h8M3FnaEAx4bU2eh230fp
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum