RockStation

Friss anyaggal támad a Skindred

2018. január 18. - theshattered

0skindred2015_21.jpgA Skindredről Magyarországon csak az nem hallott, aki nem akart, lévén a walesi ragga-metalosok szinte hazajárnak kicsi hazánkba, minden egyes alkalommal forró bulit csapva a nagyközönségnek. A tényleg hangulatos talpalávalót nyomató szigetországiak április 27-én kiadják az új csomagot, a Big Thingset, szóval ideje lassan izzítani azokat a táncoscipőket!

"Az album nagyon nagynak hangzik. Ezzel a névvel muszáj nagy dalokat szállítani. Nagyon sok csavar lesz benne, semmitől sem zárkóztunk el." - mondta Arya Goggin dobos.

Az első klipes dal a Machine lesz, melyben az ex-Motörheades Phil Campbell mellett Gary Stringer (REEF) is vendégszerepelni fog. A dal egyébként Brian Johnson Cars That Rock című műsorának főcímzenéjeként is ismert lehet.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1513585223

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum