RockStation

Zártosztály, majd Lordok Háza lesz a Barba Negra!

2018. január 23. - viliricsi

lordzarto.jpg

A 2018-as esztendő bő koncertterméssel kecsegtet minket, mégis borítékolhatjuk: az évvégi leltár hazai top 5-jében helyet fog kapni az az esemény, ami az újbudai Barba Negra klubban zajlik le majd január 27-én.

Az este tízkor színpadra lépő Lord zenekart felesleges bemutatni, csaknem mindenki elcsípte már őket valamikor, ha nem saját koncertjükön, hát valamelyik nyári fesztiválon. Aki részesült ilyen élményben, nyilvánvalóan repetázni akar újra és újra, aki esetleg nem, neki eljött az idő azt pótolni!

A magyar lordoknak nem vendégzenekara, hanem egyenrangú tettestársa lesz a várhatóan negyed kilenckor nyitó Zártosztály. Ez az együttes a hazai hard rock másik emblematikus együttesének, az Edda Műveknek hajdani tagjaiból verbuválódott. Az „éjjel érkezős” csapat magját ezen a szombaton is Lázár Zsigmond billentyűs és Sipos „Mirigy” Péter (ének) fogja kiegészíteni. További infók a koncertekről ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1513596343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum