RockStation

Devin Townsend szünetelteti a DTP-t, hogy az egyéb projektjeire koncentráljon

2018. február 01. - theshattered

0devintownsend2017_42_eredmeny.jpgKicsit pihenőpályára rakja a jelenlegi legfőbb zenekarát, a Devin Townsend Projectet a metalzene Deadpoolja, Devin Townsend. A kopasz gitárzseni nyolc év turnézás és lemezgyártás után döntött így, mégpedig azért, hogy az egyéb projektjeivel törődjön kicsit. Persze nem is Devinről lenne szó, ha nem négy külön lemezen dolgozna most is, miközben készül a teljes, szimfonikusokkal, kórussal kísért Ocean Machine lemezes koncert DVD is. Utóbbi már keverés alatt áll.

Persze Townsend Úr köszönetet mondott mind a zenekarának, mind a közönségnek az eddigiekért, kifejtette, hogy a jövő évtől újra színpadon fog állni mindenféle együttműködések révén, de a pontosabb részleteket a következő Facebook-posztban árulta el:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8813622602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum