RockStation

Tüzeskedős klipet készített a Rómeó Vérzik

2018. március 01. - theshattered

rv2018.jpgElkészítette a legújabb klipjét a Rómeó Vérzik. Az újra négyesben nyomuló csapat a tavalyi Újratervezés című nagylemez Örökké Álom névre keresztelt tételét szemelte ki, melynek kisfilmjével a tűzoltók munkája előtt kívánnak tisztelegni.

"A klipben szerettük volna előtérbe helyezni a tűzoltók munkáját, ebben nagy segítségünkre voltak a somorjai tűzoltó barátaink. A klipet a városi tűzoltószertárban forgattuk. Szerettünk volna egy kicsit másabb klipet leforgatni, mint a mai trendi, ezért is találtuk ki Bíró Máté rendezővel, hogy a a videóban váltakozzanak a mozgó és az álló képek. Szerintem jó kis kontrasztot sikerült összehoznunk. Köszönjük a somorjai tűzoltók segítségét, külön kiemelném Ürge Lajos parancsnokot, aki sokat segített a szervezésben." – mondta az énekes, Kovács Koppány a videóval kapcsolatban a zenekari weblapon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2813706604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum