RockStation

Készül a második Killer Be Killed-album!

2018. április 05. - theshattered

Killer Be Killed band.jpgHamarosan készül, lassan alakul a Max Cavelera, Greg Puciato, Troy Sanders és Ben Koller alkotta Killer Be Killed második sorlemeze. Az első anyag még 2014-ben jött ki, aztán most, hogy mindenki éppen ráér, nekiültek a folytatásnak.

"Épp holnap fogunk próbálni. A srácok iderepültek Phoenixbe, aztán elmegyünk a Soulfly próbatermébe, ami egy nagy raktár minden cuccunkkal. Szóval iderepültek és kivettünk nekik egy házat. Igen, végre-valahára összerakunk valami új cuccot. Megpróbálunk annyi zenét írni, amennyit csak tudunk. Nagyon izgatott vagyok, úgy vélem, a jövő éven már ki fog jönni az új Killer Be Killed anyag - kilencvenckilenc százalék, hogy ez így lesz. Remélhetőleg össze tudunk majd rakni valami új cuccot és stúdióba menni... Remélem, valamikor az év vége felé stúdióba tudunk menni és felvenni valamit, majd jövőre folytatni és azon az éven kijön a lemez. Ez egy tökéletes tervnek tűnik, legalábbis a fejemben." - mondta Cavalera mester.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7813811212

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum