RockStation

Megjelent az új Thirty Seconds To Mars-album, az America

2018. április 07. - sunthatneversets

thirty-seconds-to-mars-new-single-920x584.jpg

A zenekar ötödik stúdióalbumán torzított gitárszólók helyett az elektronika dominál. Kétségkívül ez az eddigi legpoposabb albumuk: egy-egy számban Halsey és A$AP Rocky is közreműködik, az egyik dal producere pedig Zedd volt.

A frontember, Jared Leto (Oscar- és Golden Globe-díjas színész, a Mielőtt Meghaltam, a Szárnyas Fejvadász 2049 és a Rekviem egy álomért sztárja) szerint a hangos gitárzene ideje lejárt. 

30_seconds_to_mars_america.jpg

„A jelenleg népszerű dalok nagy részében mindössze három hangszeren játszanak, vokállal együtt. Hihetetlenül minimalista korban élünk – ez pedig egy hozzánk hasonló, eddig teljes gőzzel pörgő zenekar számára nagyon izgalmas terepet nyújt a kísérletezésre és segít átlépni saját határainkat is” – mondta.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9313815722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum