RockStation

Budapestre látogat a 30 Seconds To Mars

2023. november 10. - KoaX

jared-leto-empire-state-building-climb-november-2023-empire-state-realty-trust-8.jpgJared Leto a New York-i Empire State Buildingre felmászva jelentette be a 30 Seconds To Mars monumentális, Seasons 2024 elnevezésű világkörüli turnéját, amely Latin-Amerikát, Európát, Észak-Amerikát, Ausztráliát és Új-Zélandot is érinti. Több mint 5 év után indul most újra turnéra a csapat, Magyarországra 2024. május 16-án érkeznek, az MVM Dome-ba.

A Jared és Shannon Leto testvérpárból álló, többszörös platinalemezes Thirty Seconds To Mars óriási sikerrel tért vissza a szeptember 15-én megjelent, It’s The End Of The World But It’s A Beautiful Day című hatodik stúdióalbumával. A lemez egy új korszakot hirdet a banda számára, amely nemcsak az emberek rossz élményeit boncolgatja, de megmutatja a reményt is, emlékeztetőként, hogy még a lehetetlennek tűnő akadályok ellenére is találhatunk szépséget a világban. Az első kislemez, a Stuck rögtön első helyen nyitott az amerikai Alternatív rádiós listán, és top10-be került Olaszországban is, ami a zenekar pályafutásának legjobb nyitó slágerlista eredménye. A német játszási listákon folyamatosan az első három hely egyikén tanyázó új dal, a Seasons - amely egyben a turné névadója is -, azt veti fel, hogy el tudjuk-e fogadni a változást, ahogy az élet számos időszakán kell áthaladnunk.

További infók a koncertről ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6818255007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum