RockStation

Külföldi előadók, akik miatt érdemes kilátogatni a Volt-ra

2018. június 27. - theshattered

volt2018.pngTegnap megnyitotta kapuit az idei Volt Fesztivál, melyre azért jönnek szép számmal előadók, akár külföldi, akár magyar neveket nézünk. A metalos vonalról most kiemeltünk három nevet, akiket érdemes elcsípni, ha arra jártok éppen - persze a lista nem teljes, lesz még bőven csemege!

Iron Maiden - június 28., csütörtök

Az Iron Maiden június 28-án újra beveszi a VOLT-ot. Az ikonikus metál együttes utoljára 2016-ban járt Magyarországon, amikor szintén teltházas napon adtak koncertet a soproni fesztivál színpadán. Ezúttal a Legacy Of The Beast turné keretein belül érkeznek hazánkba, addig is hangolódjatok legutóbbi digitális megjelenésükkel, a Book Of Souls: Live Chapterrel, ahol a világ különböző színpadain rögzített élő felvételek hallhatóak.


Skillet - június 28., csütörtök

A Skillet nem először jár hazánkban, és biztosak vagyunk benne, hogy idén is egy őrületes produkciót láthatunk majd tőlük. A keresztény rockot játszó csapat legutóbbi látogatásán is Sopronban lépett színpadra, így már visszatérő vendégként köszönthetjük őket, ahol remélhetőleg felcsendül a „Feel Invincible”, vagy az egyik legújabb megjelenésük, a „Brave”.


Avenged Sevenfold - június 30., szombat

Története során először jön Magyarországra az Avenged Sevenfold. A csapat a metalcore-tól a heavy metálon át napjainkra eljutott a progresszív metálig, és többek között olyan dalok köthetőek a nevükhöz, mint a „So Far Away”, a „Hail To The King”, a „This Means War” vagy a „Roman Sky”


És akiket még talán érdemes megnézni: The Raven Age, Hollywood Undead, Limp Bizkit.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6714075867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum