RockStation

Jövő szerdán az Exodus zúz a Dürerben

2018. június 29. - sunthatneversets

exodus_2018.jpg

A thrash metál színtér fontos megalkotója, az amerikai Exodus az elmúlt harminc évben számtalan harcot vívott már meg életében, a tűz azonban sosem aludt ki. Túléltek konfliktusokat, trendeket, tagcseréket, sőt még az alapító énekes, Paul Baloff halála sem állította meg őket. Mindezeken túl Gary Holt gitáros-dalszerző szedte össze a törött darabokat és kezdett el dolgozni az őt körülvevő kivételes zenészekkel, hogy megalkossák a legmeredekebb, legkönyörtelenebb zenét, ami hatással volt mindenkire a Panterától kezdve a Lamb of God-ig és évtizedekkel azután is, hogy a legtöbb ’80-as évekbeli thrash metál zenekar visszavonult, ők még most is porrá zúzzák a koponyákat.

Erről mi sem tanúskodik jobban, mint a zenekar 2014-ben megjelent tizedik stúdió albuma, a Blood In Blood Out, amivel Gary Holt, Tom Hunting, Jack Gibson, Lee Altus és Steve Souza bizonyította, hogy még mindig képesek lesújtani a kalapáccsal csúcsminőségű dalaikkal, anélkül, hogy az Exodus elveszítené alapvető hangzását. 

Az új lemez jelentette egyébként Steve Souza visszatérését is a zenekarba, aki korábban két alkalommal, 1986-tól 1992-ig, majd 2002 és 2004 között énekelt a bandában. Most, az új anyaghoz a menedzsment először pár dal feléneklésére kérte fel a régi tagot Rob Dukes távozása után, a végeredmény pedig annyira bejött a zenekarnak, annyira a régi EXODUS-t idézte meg számukra, hogy nem volt kérdés, hogy ismét helye van a csapatban. Most a zenekar visszatér Magyarországra is, hogy július 4-én a Dürer Kertben szedje le a fejeket. További infók a koncertről ITTSteve Zetro Souza üzenete a magyar rajongóknak pedig alább.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6014080251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum