RockStation

INSANE: speciális jubileumi buli a Rockmaraton nyitónapján!

2018. július 05. - sunthatneversets

insane_rockmaraton_2018.jpg

Az Insane zenekar Our Island - Our Empire lemeze 10 évvel ezelőtt, 2008-ban látott napvilágot az EDGE Records gondozásában. Az időközben több tagcserét is megélt és pihenő pályára állt csapat a jubileum alkalmából egyetlen estére újra leporolja a hangszereket és egy "all-star", nosztalgia felállással speciális koncertet ad a Rockmaraton Fesztiválon.

INSANE, Rockmaraton Fesztivál, 2018.07.10. 20:00 "Szurkolók Az Állatokért Színpad"

Az Our Island - Our Empire éppen az Insane fennállásának 10. évfordulóján jelent meg és hamar közönség kedvenccé vált, miközben a szakma elismeréseként a Fonogram-gálán az év rock vagy metal albuma díjat is elnyerte. Olyan slágerek szerepeltek a korongon, mint a 33, a Hocus-Pocus vagy a Restart, s ezek most, 2018-ban újra élőben hallhatóak majd sok más meglepetés mellett a fesztivál nyitónapján.


insane_rockmaraton_2018_2.jpg
INSANE, 2018: (balról jobbra) Molnár Bálint, Knapp Oszkár, Balogh Dániel, Érsek Gábor, Takács Tibor, Brünner Béla, Tóth Bertalan

"A fiúk ezerrel készülnek, zajlanak a próbák és izgatottan várják, hogy veletek együtt visszarepüljenek kicsit az időben."  A koncert facebook eseményét ITT találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8914094473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum