RockStation

Változások az Eyehategod soraiban: kilépett Brian Patton gitáros

2018. július 11. - theshattered

eyehategodband2015_638.jpgAz éppen az új albumán dolgozó Eyehategodot még az ág is húzza. Először jött Mike Williams májtranszplantációja, most pedig az újabb kézifék: Brian Patton távozása, akit úgy néz ki, egyelőre nem terveznek pótolni. Jó hír viszont, hogy már olyan öt-hat dalnak kész a demó verziója, szóval belátható időn belül talán már az új anyag is kész lesz - ideje is lenne, mivel a csapat nevét viselő legutóbbi nagylemez 2014-ben jelent meg.

A lent található interjúban ezt mondta Mike apánk: "Az úton idefelé hallgattuk a demókat. Nagyon sok demónk van, olyan öt-hat dalról. De szerintem újra fel fogjuk venni őket, mivel most négytagú zenekar vagyunk. Ráadásul az egészségügyi helyzetem miatt ez olyan, mint egy új korszak a csapat számára.

Nem az a fajta zenekar vagyunk, akik turnéznak, összeraknak egy albumot, turnéznak... Mi akkor csináljuk, amikor akarjuk és minden összeáll... Úgy értem, vannak olyan bandák, akik néha szar albumokat adnak ki, mert nagyon gyorsan kell dolgozniuk. Mi egyszerűen csak ki akarjuk használni az időnket és jó zenéket írni."

És mi a helyzet a gitároshiánnyal, azaz Brian Patton távozásával?

"Kilépett, mert kisbabája született. Most már két gyereke van, ráadásul a felesége szüleiről is gondoskodnia kell, egészségügyi gondjaik vannak, úgy tudom. Jó célból teszi, de emiatt nem tud velünk többet turnézni. De mókás négyesben tolni. Szeretem a hangzást, a hangulatot és mindent. Olyan, mint egy új kezdet a zenekar számára."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7214105913

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum