RockStation

King Gizzard & The Lizard Wizard az Akvárium Klubban

2018. július 12. - sunthatneversets

king_gizzard.jpg

Augusztus 13-án az Akvárium Klub NagyHalljába érkezik az ausztrál rockbanda, a King Gizzard & The Lizard Wizard. Egy nappal korábban, augusztus 12-én a Szigeten lépnek fel, de másnap már a belváros szívében, az Akvárium NagyHalljában adják első budapesti klubkoncertjüket a King Gizzard tagjai. A 2010-ben Melbourne-ben alakult zenekar 2012-ben adta ki első lemezét 12 Bar Bruise címmel, azóta pedig elképesztő ütemben születnek az újabbnál újabb lemezeik.

Csak a tavalyi évben 5 stúdióalbummal álltak elő. Merészen próbálgatják a zenei stílusokat, a szörfös garázszenétől a pszichedelikus rockon és a folk-popon át, a jazzes hangzásokig sok féle elem fedezhető fel zenéjükben. Most először játszanak Budapesten klubkörnyezetben, ami egészen biztosan óriási élmény lesz. Jegyek ma 11 órától kaphatók, további infók pedig ITT.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9714108393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum