RockStation

Jövőre várható az új Nile nagylemez

2018. július 13. - theshattered

nile_bandheader_2018_2.jpgÚgy néz ki, összeérett az új felállás (nem mintha efelől bármi kétségünk is lett volna), így Nile-ék már be is állították magukat dalírós üzemmódba. A death metal alapcsapat a jövő évre ígéri az új dalcsokrot, ami a 2015-ös What Not Should Be Unearthed utódja lesz a sorban, egyben az első a Dallas Toler-Wade helyére lépő Brian Kingsland gitárjátékával.

George Kollias: "Még csak hat dalunk van meg, de azok sincsenek teljesen készen. Olyat meg nem akarunk játszani, ami nincs kész. Szerintem mindenkinek várnia kell a jövő évig, amikor az új album megjelenik."

Karl Sanders: "Nem egy túlbonyolított folyamat. Elkezdjük írni a dalokat, megosztjuk a demókat oda-vissza, aztán mindannyian hozzányúlunk kicsit, hogy kialakítsuk a zene végleges formáját. De a turnékkal megszakítjuk ezt a folyamatot. Lényegében elkezdünk néhány dalt, turnézunk, hazamegyünk, megint dolgozunk páron, megint turné, haza, megint pár zene."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9114110761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum