RockStation

Tíz nap és visszatér hozzánk Joe Satriani!

2018. július 13. - theshattered

joe_satriani_what_happens_next-cover.jpgSzűk három év után újra Magyarországon köszönthetjük Joe Satrianit. A gitárvirtuóz az év elején megjelent What Happens Next? nagylemez turnéjával tervezi megmozgatni a Barba Negra Track közönségét, melyben a bemelegítést Lukács Peta vállalta magára. A gitárok szerelmeseinek több, mint kötelező a megjelenés!

2017.jpg

A What happens next? nagylemezről ezt mondta Joe Satriani: „Egy belső művészi megújulás eredménye. Arra gondolok, hogy ezúttal nincs science fiction, időutazás, vagy távoli bolygókról és űrlényekről szóló dalok, semmi ilyesmi.” A szokásos témák helyett Joe ezúttal befelé fordult, és magáról az emberi létezésről próbált dalokat írni: a lényről, amely két lábbal áll a földön, dobog a szíve, érzései, álmai és reményei vannak. Az eredmény egy jól érthető és átérezhető, egyenes rocklemez lett. A korongon Chad Smith dobol és Glenn Hughes basszusgitározik, a turnén pedig Joe Travers dobos, Brian Beller basszusgitáros és Mike Keneally billentyűs / gitáros kíséri majd el Joe-t.

A koncert hivatalos Facebook eseményét IDE KATTINTVA éritek el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr414111047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum