RockStation

Októberben jön az új High On Fire album

2018. július 17. - theshattered

high_on_fire_2018.jpgOktóberre várható az augusztus 12-én Budapesten fellépő High On Fire legújabb nagylemeze, az Electric Messiah. A várhatóan tömény, de mégis furcsa felépítésű lemezről Matt Pike, a csapat énekese árult el egy-két dolgot egy nemrégiben adott interjújában.

"Ez a legjobb lemez, amit valaha megírtunk. Nevetséges! És nagyon büszke vagyok rá! Ez az eddigi legjobb High On Fire album, amit nehéz elhinni, de igazán frankó album!

Azt hiszem, tíz, vagy tizenegy dal lesz rajta. Majd attól függ, mert nagyon sok dalunk van... Úgy értem, megírtam egy Sumér Anunnakikról szóló rock operát, ami igazából két dal, különválasztva. Aztán van egy csomó rövid dal. Aztán van egy rakat olyan dal ami... Tudod, van egy csomó csapatnak, hogy igazából egy dal, de hármat is kitesz, ha belegondolsz. Egy csomó szar van benne, mert folyamatosan ömlöttek a riffek, amiket aztán úgy raktunk össze."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2514117707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum