RockStation

Újfajta horrorral készül az Anaal Nathrakh

2018. július 19. - theshattered

anaalnathrakhjuly2018promo_638.jpgGéppuskahanggal szórt nyitóriff, őrült, nyakatekert, agyszaggató pusztítás, némi ambientes elszállás - ez az Anaal Nathrakh új dala, a Forward! nagyvonalakban, persze korántsem teljes leírásban, nagyon is érdemes meghallgatni! És ez az egész őrület majd a szeptember 28-án megjelenő A New Kind Of Horroron lesz majd megtalálható több sorstársával együtt, ami már ez alapján is haza fogja vágni a hallgatók hangfalait.

"Ez nem egy boldog lemez. Egyenlő mértékben lesz keserű, bosszúszomjas, szarkasztikus, cinikus, argresszív, ijedt és megrémült. Összességében, mint az ember és minden, ami azt követi. Annyira őszinte, amennyire csak mi meg tudtuk csinálni." - mondta Dave Hunt, az énekes az albumról.

anaalnathnewkindcd.jpg
01. The Road To...
02. Obscene As Cancer
03. The Reek Of Fear
04. Forward!
05. New Bethlehem/Mass Death Futures
06. The Apocalypse Is About You!
07. Vi Coactus
08. Mother Of Satan
09. The Horrid Strife
10. Are We Fit For Glory Yet? (The War To End Nothing)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2814122239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum