RockStation

Valószínűleg lesz még új Iron Maiden album

2018. július 25. - theshattered

0ironmaiden2018_11_eredmeny.jpgIgaz, hogy annak idején úgy indult, hogy a The Final Frontier lesz az utolsó Iron Maiden album, de szerencsére azóta is született már egy nem is akármilyen nagylemez a The Book Of Souls képében. Ráadásul ugye a turnék is folyamatosan mennek, a veteránok idén a Volt Fesztiválon is letekerték az emberek fejét, most pedig kiderült: ha Steve Harrisen múlik, a csapat utána sem fog leállni az új dalok gyártásával.

"Most megy ez a turné. Elég biztos vagyok benne, hogy csinálni fogunk még egy albumot és ha minden jól megy, meg is támogatjuk majd egy koncertkörúttal. Hogy meddig tudjuk még csinálni, nem tudom. Sokszor beszéltünk már erről a dologról az elmúlt húsz évben. De ahogy telik az idő, egyre inkább valósággá válik, egyszer eljön majd a nap, amikor nem fogunk tudni turnézni többé. De még nem akarok gondolni rá. Élvezni kell a percet, amíg lehet."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1514138173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum