RockStation

Októberben jön a Warrel Dane utolsó felvételeit tartalmazó lemez

2018. augusztus 07. - theshattered

img_7708.jpgTavaly december 13-án távozott közülünk a Nevermore és a Sanctuary éléről ismert Warrel Dane. Az énekeslegenda, mint tudni lehetett akkor is, egy szólólemezen dolgozott éppen, melynek anyagát idén október 26-án Shadow Works címen fog kiadni a Century Media.

warreldaneshadowwork_1533637798_1533637798.jpg

Jens Prüter, Century Media termékmenedzsere ezt tette közzé az anyaggal kapcsolatban: "Nagyon várjuk, hogy októberben kiadhassuk ezt a negyven percnyi zenét. Én és már munkatársaim a Century Media Recordingsnál már évek óta ismertük Warrelt, együtt voltunk jóban-rosszban, voltunk a művészetének rajongói, ahogy a sok-sok őt körülvevő ember, már a '80-as évek óta. A csapata tiszteletére Travis Smith és a mi csapatunk beáldozta magát, hogy befejezzük a Shadow Worköt, ami lenyűgöző dolog, az egész anyag egy különös atmoszférát hordoz magában, mintha Warrel már eleve érezte volna, hogy ez lesz az utolsó munkája. Szívszorító, hogy valóban igaza volt a végén. Nyugodj békében, barátom!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6814167287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum