RockStation

Slash bármikor szívesen dolgozna Dave Mustaine-nel

2018. augusztus 23. - theshattered

0slash_arena2015_72.jpgSlash és Dave Mustaine annak idején a főiskolán szobatársak voltak, így ismerik már egymást rendesen, meg is van a közös hang, még ha a zenei hangnem valamennyire különbözik is. Slash egy nemrégiben adott interjúban elárulta, ha rajta múlna, szívesen dolgozna együtt a Megadeth frontemberével, de ezt nem megy olyan könnyen, mint ahogy sejtenénk.

"Sosem beszéltem vele ezzel kapcsolatban. Nagyon tudatosan készíti a Megadeth albumokat, mármint ahogy csinálja őket. Nem tudom magamat elképzelni, ahogy egy Megadeth dalban vendégszerepelek. Nem hiszem, hogy beleillene a Megadeth kontextusába, de talán Dave az én egyik dalomban... Nem tudom"

És azok a kolis évek? "Nagyon király volt! Komolyan imádom Mustaine riffelési technikáját. Imádom, hogy hogyan áll velük elő. Amikor együtt lógtunk, természetesen megvoltak a hatásai, de brutális volt. Aztán felkaptuk a seggünket és visszamentünk a saját zenekarainkhoz, de sokszor jammeltünk közösen. Nemrég játszottam is vele egy koncerten, ahol én és talán Zakk Wylde, meg néhány másik srác a színpadon együtt nyomattunk valamit, elég komoly élmény volt!"


Slash
új albuma, a Living The Dream szeptember 21-én érkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1714196663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum