RockStation

Ősszel érkezik az Evoken új nagylemeze

2018. augusztus 27. - theshattered

evoken.jpgHat év elteltével új albummal fog jelentkezni a funeral doom vonalon pusztító Evoken. A november 9-re várható új korong, a Hypnagogia a csapat első egységes történetet felölelő albuma lesz, egyben az első, melyen Randy Cavanaugh gitárjátéka hallható.

Az album alaptörténete az első világháborúban játszódik, mely átvitt értelemben a csapat énekesének, John Paradisonak az elmúlt három évét örökíti meg. Egy haldokló, átvert, csalódott katona utolsó óráiban írt beszámolója áll a történet középpontjában, melyben egy szadista istenséggel kötött szövetség következtében a lelke egy része a levélben marad. Ezt ha bárki elolvassa, átéli a benne lévő érzelmeket, melynek következtében öngyilkos lesz az azt elolvasó, akinek emiatt a lelke egy része szintén az olvasmányba költözik, így növelve annak az erejét. Szép sztori, már mi is várjuk. Viszont új dal egyelőre még nincs, de mihelyst lesz, tudatni fogunk róla titeket! Addig itt a legutóbbi nagylemez, az Atra Mors.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7414203491

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum