RockStation

Powerviolence csütörtök - Boak, Ghettö és Indoctrinate a házban

2018. augusztus 27. - csubeszshuriken

15965309_1852960338252122_216225216369551425_n.jpgA Tukker Booking ősszel is igazi csemegékkel fog szolgálni Nektek bulik tekintetében. Szeptember 6 - án a Boak és a Ghettö közös turnéja fogja elérni kis hazánkat. Az aberdeeni powerviolence / grind banda immáron másodjára fog játszani nálunk, de ezúttal egy francia zenekar, a Ghettö társaságában. Mindketten a holland Bloodshed Festen fejezik majd be ezt a remek turnét.

A Boak az utóbbi koncert óta egy splittel és egy saját, 6 számos kiadvánnyal büszkélkedhet, amely 'Movies' néven jött napvilágra tavaly Májusban. Az amúgy is elég erős skót színtér egyik legkeményebb bandája élőben is úthenger, amit mindenképpen érdemes lesz megnéznetek.A francia Ghettö is powerviolence - szel operál, méghozzá elég jól. A francia színtér elég sok minőségi zenekart termel ki manapság, és ez alól a Ghettö sem kivétel. Ha szereted az olyan bandákat, mint a Chiens, akkor tuti ők is betalálnak majd Nálad.Harmadik külföldi fellépőként Ausztriából az Indoctrinate fog csapást mérni rátok politikus crust / punk muzsikájukkal, amit élőben is elég keményen tálalnak.Viszont hazai részről is megnézhettek 2 remek bandát a crossover Graveolution és a matekos, screamós cpt. pirx személyében, akiknek ez lesz a debütáló koncertjük! A buli természetesen a Dürerben lesz. Kedvcsinálókat pedig lejjebb találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5914204651

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum