RockStation

Novemberben érkezik az új Architects lemez!

2018. szeptember 13. - theshattered

architectsbandsept2018_638.jpgNovember 9-én adja ki az Architects a legújabb dalcsokrát, a Holy Hellt, mely az első hangzóanyag lesz tőlük Tom Searle gitáros halála óta. Erről egy klippel is megturbózott dalt, a Hereaftert lentebb meg is találhatjátok, ehhez persze egy dallista és egy borító is jár.

Dan Searle: "A Tom halálát követő első hónapokban nem tudtam feldolgozni az egészet, boldogtalan és ideges voltam. Megpróbáltam figyelmen kívül hagyni és palástolni. De tudtam, hogy egy idő után úgyis tanulnom kell majd belőle."

Sam Carter: "Ilyen időszakokban megkérdezed magadtól: mi maradt még? Mivel barátok vagyunk, muszáj volt találni valamit."

Dan Searle: "Végül két választás volt. Sajnálni magad, elhinni, hogy a világ egy szörnyű hely és hagyni magad legyőzni. Vagy hagyod, hogy inspiráljon egy olyan életre, amilyet Tom szeretett volna, hogy folytassuk. Aggódtunk, hogy egy levert hangú üzenet jön majd le az albumról. Egy bizonyos szintű felelősséget éreztem, hogy megmutassam a fényt az alagút végén azoknak az embereknek, akik szörnyű dolgokat éltek át. Számomra a Holy Hell a fájdalomról szól: ahogy feldolgozzuk, legyőzzük, ahogy élünk vele. Megvan a fájdalom értéke. Ott van, ahol tanulunk, ott van, ahol növekedünk."

architectsholyhellcd.jpg

01. Death Is Not Defeat
02. Hereafter
03. Mortal After All
04. Holy Hell
05. Damnation
06. Royal Beggars
07. Modern Misery
08. Dying To Heal
09. The Seventh Circle
10. Doomsday
11. A Wasted Hymn

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5614236849

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum