RockStation

The Trousers – Szeptember 28-án jön az ötödik nagylemez

2018. szeptember 20. - sunthatneversets

the_trousers_b_w_2.jpg

A budapesti garázsrock-formáció legutóbbi nagylemeze, a Mother of Illusion 2015-ben jelent meg. Az anyag rendkívül pozitív visszhangokat keltett, a lemez dalait és klipjeit Magyarországon kívül világszerte sugározták underground rock-rádiók és tv-k, méltató anyagok jelentek meg a bandáról szerte Európában, de az USA-ban és Ausztráliában is. Az együttes azóta is folyamatosan koncertezik, a hazai klubok és fesztiválok mellett rendszeresen fellépnek Németországban, Ausztriában, Csehországban, Szlovákiában. Néhány tagcserét követően tavaly stabilizálódott a felállás (Kőváry Zoltán – ének, gitár; Locke Péter – gitár, Lázár András – basszusgitár; Gulyás „Samu” Antal – dob).

the_trousers_invisible_darkness_front_cover.jpg

Szeptember végén a Music Fashion kiadó gondozásában és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával végre-valahára megjelenik az Invisible Darkness, a The Trousers ötödik nagylemeze. A dalok nagy része 2016-ban született, a felvételek pedig a tavalyi év során kezdődtek a budapesti Artist Factoryben a zenekar korábbi dobosa, Cs. Szabó Zoltán vezetésével. A lemezen a korábbiakhoz hasonlóan vendégszerepel Csányi Rita vokalista (The Anahit) és Derecskei Zsolt billentyűs (The Bits). A borítót Rusvai Roland készítette.

A korong előzeteseként június végén Dancer from the dance címmel online formátumú, három számos EP-vel jelentkeztek. A címadó dalhoz készült klipet Szili László rendezte, már több mint 25.000-en nézték meg a megjelenés óta.


Az Invisible Darkness szeptember 28-án jelenik meg cd és online változatban, de az év végétől – a zenekar történetében először – vinyl formátumban is kapható lesz. A megjelenést megelőző napokban (szept. 24-27) a Deezer pre-stream kampánya keretében már hallható lesz az album mind a 11 száma. A megjelenés napján, szeptember 28-án a The Trousers lemezbemutató koncertet tart Budapesten, ahol vendégzenészek és régebbi dalok kíséretében élőben is hallhatóak lesznek az Invisible Darkness”számai. Előtte 22-én Szegeden, a Grand Café-ban lépnek fel a Peter Kovary & The Royal Rebels társaságában, a szintén NKA támogatott „Brotherly Love 2018” turné keretei közt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6814250449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum