RockStation

Dorothy - Megjelent a Tessék! album, indul az országos turné

2018. október 03. - sunthatneversets

dorothy_2018_1.jpg

Megjelent a Dorothy negyedik, Tessék! címre keresztelt lemeze. A kiadvány megvásárolható a metalshop.hu oldalán keresztül és a legnépszerűbb digitális platformokon (Spotify, Apple Music, Tidal, Google Play, Deezer, Amazon) is elérhető. Akik személyesen szeretnék beszerezni az új albumot, azok a MediaMarkt polcain kereshetik, illetve hamarosan Relay / Inmedio országos terjesztésében is elérhető lesz.

DOROTHY - TESSÉK! (2018 / EDGE RECORDS)
A világ tetején
Hűségriadó
Legalább
Ellenállható
Társ a dalom
Papírhajó
Veled
Ilyen vagyok!
A magam útját járom (Ossian feldolgozás)
A kezedben

A Tessék! első klipjét a “Hűségriadó” című dalhoz forgatták, ami mintegy három hét alatt átlépte a 80 ezer megtekintést. A második előzetes tétel a “Legalább” volt, melyhez nemrég friss szöveges videóval jelentkezett a zenekar.

 


"Fogadjátok szeretettel az új dalunkat és klipünket a Tessék! című negyedik lemezünkről! A videoklip három helyszínen, rengeteg ember közreműködésével forgott! Külön köszönjük a készítőknek, Hajnal Ádámnak és Epos Tominak, valamint az összes klipben szereplő barátunknak a munkáját és az idejét!" - írták a Facebook oldalukon korábban a “Hűségriadó” videója kapcsán.

 

Tessék! Tour

Kiemelt vendég: MAGOR
05. Szombathely - Végállomás
06. Győr - To The Rock Music Bar
20. Szolnok - Váróterem
26. Tatabánya - Roxxy Music Club
27. Sopron - Hangár
16. Kiskunfélegyháza - Rocktár
23. Kazincbarcika - Diamond
24. Debrecen - Roncsbár
07. Nyíregyháza - Club Hollywood

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7414278439

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum