RockStation

KÉRLEKSZÉPEN - Itt a Junkie Jack Flash új dala

2018. október 12. - sunthatneversets

jjf_balvin_dsc9523_1.jpg

Ordenáré bulizásba csábít a pécsi Junkie Jack Flash zenekar. Kész lényekkel, és ragadó parkettával, ahogyan kell…

Pető Szabi, és csapata nemcsak a rockzene nyers és koszos ősforrásaiból merít, de a rockzene zabolátlan őserejét is birtokolja, a srácok muníciója tehát elvileg a végtelenségig elég - csak a rakkenroll-életformát is bírják szuflával. Márpedig bírják, és két és fél perc alatt intézik el magukat a kamerák előtt, mindezzel vizuálisan is aláfestve legújabb „partyhimnuszuk” hangulatát.

„A dal maga arról szól, hogy valaki nagyon el akar ráncigálni az évezred partijából máshová, te pedig próbálod marasztalni. Hisz kinek ne lenne szüksége a világ legjobb bulikájára? A trekket Horváth "Barnsz " Barnabás rögzítette a próbatermünkben. Az utómunkát pedig Takács Zoltán Jappánnak köszönhetjük. Legutóbbi Bomba című dalunk remixét is ők csinálták így ki akartuk próbálni mi lesz a vége, ha komolyabban összeülünk.” – mondja Pető Szabi. 

A klipen már nem gondolkozott sokat a zenekar: „Bezártuk magunkat egy irodába, Kálócz Tomi, Fekete Gyula, meg a dzsankik. Italozás, bulikázás, nagybanlevés. Egyszer csak reggel lett és kész volt.”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5414296941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum