RockStation

Jövő nyáron érkezik az új Slipknot-korong

2018. október 14. - theshattered

0slipknot2015_35.jpgA mindig mindent megmondó, de pont emiatt szerethető Corey Taylor egy mostanában adott interjúban elárulta, már nem kell sokat várnia a rajongóknak. Mármint a következő Slipknot-albumra, persze. A nyáron nálunk is megfordult énekes elhintette: jövő év közepén már mindenki magáénak tudhatja az új CD-t, aminek kiadását egy masszív világkörüli turné is kísérni fog. Pluszban még az első lemez huszadik évfordulója is aktuális lesz, akad majd ünnepből bőven.

"Attól függ, mikor fogunk stúdióba menni. Most éppen az a terv, hogy a jövő év elején. Mondjuk az év első pár hónapjában. Néhány hónap kell ahhoz, hogy rendben legyen a dolog, néhány hónap míg meg lesz a produkció, új maszkok, új kinézet, új minden. Aztán remélhetőleg el tudjuk kezdeni a turnézást nyáron, akkor, amikor a lemez is megjelenik majd."

Az új albumról: "Most éppen húsz dal van feldemózva. És nagyon-nagyon jóra sikerültek. Most fog eldőlni, melyek a legjobbak, aztán fogjuk azokat, csinálunk belőle egy albumot és kiadjuk. Habár most éppen arról beszélgettünk, hogy megpróbáljuk megtalálni a módját annak, hogy mindenki hallhassa az összes dalt. Szóval kiadjuk majd a lemezt, aztán még megjelentetünk utána valamit. Valami olyasmire kell gondolni, amivel a hallgatóságnak többet adunk magunkból. Lesz értelme - Slipknot lesz. Nem adhatjuk ki csak azért, mert megtehetjük. Meglesz a művészete, meglesz a tartalma, szenvedélyesnek kell lennie."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9914300615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum