RockStation

Szünetre megy a Foo Fighters, aztán jön az új album

2018. október 18. - theshattered

0foofighters2017_41_eredmeny.jpgMár körülbelül másfél éve turnézik a Concrete And Gold nagylemezzel a Foo Fighters, így érthető is, ha egy kicsit le akarnak pihenni. Persze ez nem azt jelenti, hogy hosszútávú seggenülés lesz, láthatjátok, hogy Dave Grohlnak is ha van egy szabad perce, már zenén agyal és fél órás egyszemélyeseket dob össze, csupán annyit, hogy most egy darabig csend lesz a banda körül. Egy szusz, aztán jön az új CD. Hogy pontosan mikor, azt még persze egyáltalán nem mondta el a vezér, de azért fecsegett erről-arról a Billboardnak.

Például a csapat sikeréről: "Ez egy kihívás, tudod? Felállítod magadnak a célokat, hogy meglásd, meg tudod-e csinálni újra, aztán ha még kúszva is érsz a célba, legalább tudod, hogy képes vagy rá. Szóval most itt vagyunk az utolsó etapjában a már másfél éve tartó koncerteknek, utána kész vagyok szünetelni egy kicsit, de valamikor úgyis folytatni fogjuk.

Amikor elkezdünk lemezt készíteni, általában nem úgy hallom a dalokat, mint ahogy a fejemben látom őket. Én nem olvasom a zenét, én látom a zenét különböző formákban és mintákban. Így látom is már a következő albumot, tudom, hogy ott van, nem tudom, mikor, de azt tudom, hogy meg kellene csinálni.

Szerencsések vagyunk, hogy itt van nekünk ez a fénycső, amit már huszonnégy, vagy mennyi kibaszott éve követünk és megmutatja nekünk, merre is kellene haladnunk."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2714308171

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum