RockStation

Jegyeladási rekordot döntött a Rammstein

2018. november 10. - theshattered

rammstein_2017_1.jpgTegnapelőtt kezdődött el a jegyértékesítés a Rammstein jövő évi stadionturnéjára, mely hozzánk legközelebb Bécsben és Prágában fog megfordulni - az osztrákoknál mind a két este teltházas!! A németek bulijára szóló beugróért egy nap alatt több, mint egymillióan ostromolták meg a kizárólagos terjesztő, az Eventim rendszerét, amely magasan megugrotta a korábbi nyolcszázezres rekordot, több helyszín is fullosan mosolyog már a turnénaptárban.

rammstein-header.jpg
Alexander Ruoff, Eventim: "Amikor egy csapat ilyen kiemelkedő számú jegyet ad el ilyen rövid idő alatt, az megmutatja a kivételes helyzetű művészi helyzetét és az élő zene iránt érzett lankadatlan vonzalmat. Köszönjük a Rammsteinnek, Scumeck Sabottkának (MCT alapító, ők a Rammstein promóterei) és az MCT-nek a munkánkba vetett bizalmat."

A Rammstein új albuma a jövő évre várható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1714363473

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Naki vagyok kerdojel 2018.11.10. 13:47:11

Bekaphatja a Rammstein, mocskos lusta disznók! Tíz évente lemezt kiadni?!? Elmennek a picsába!

Slepy 2018.11.10. 19:22:15

@Naki vagyok kerdojel: és többet már nem is fognak. :(
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum