RockStation

Tovább nyomoznak Oli Herbert halálával kapcsolatban

2018. november 16. - theshattered

oli-herbert.jpgFolytatja a nyomozást az illetékes hatóság az All That Remains október 16-án elhunyt gitárosának, Oli Herbertnek a halálával kapcsolatban. Az elvileg gyógyszer hatása alatt vízbe fulladt negyvennégy éves zenész nyomozásának jelentésén egyelőre a "bizonytalan" áll az oknál bármilyen konkrét megnevezés helyett.

A hatóságok, mivel az egész esetet, illetve annak körülményeit gyanúsnak találják, illetve eddig konkrétumok híján lezáratlannak tekintik az ügyet, most megpróbálják szemtanúk beszámolói és szakorvosi jelentések alapján összeállítani Herbert utolsó huszonnégy óráját.

Az eddig ismert információk szerint a zenész antidepresszánsok hatása alatt állt azon az estén, melyhez nem tudni, milyen módon juthatott hozzá, mert orvosnál nem járt a családjában generációk óta öröklődött mániás depressziójával kapcsolatban.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8514375537

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum