RockStation

Mikulás napi valószínűtlen Limp Bizkit feldolgozások

2018. december 07. - sebiszabi

b3373afe3261dcc5063cabdcc8fcf84b-671x377.jpg

Jön a Mikulás, mindenki várja a piros sapkás csávót. Hozunk is nektek egyet, úgy hívják: Fred Durst. Az ő imidzséhez ugyanolyan szorosan rőt fejfedő, mint Joulupukkiéhoz. És ő is nagy popkult hatást gyakorolt egy (vagy több?) generációra. Olyannyira, hogy a döngölős rock-rap Limp Bizkit dalok egészen valószínűtlen feldolgozásokat ihlettek. Ebből válogattuk le a TOP 5-öt nektek.

1. Bely Basarte: Break Stuff (acustic cover)
Egy kedves alteros lány orrkarikával, és egy szál gitárral énekli, hogy „It's all about the he-says, she-says bullshit”. Annyira bájos, hogy nincsenek rá szavak: 

2. Spooky a 2017-es X Faktor Global-on teljesítette a lehetetlen küldetést, és komolyzenei elemekkel valamint egy elég szürreális performasszal értelmezte újra a Take a Lokk Around-ot.

3. Pimb Bizkit
A montreáli csapat arra vetemedett, hogy akusztikus kocsmazene stílusban tiszteleg a nu-metál Télapójának zenekara előtt. Dob helyett konga, gitáreffektek helyett bárszéken pengetés, de a piros fullcap és az arcfestés azért maradt: 

4. IStreet 
Még mindig akusztikus feldolgozások: az IStreet névre hallgató utcazenéész formáció egy gitárral és egy ütős hangszerrel tolmácsolta a My Way-t, nem is rosszul:

5. L'Avenir
Nem gondoltad volna, hogy akusztikusan lehet LB-t játszani? Akkor nézz meg egy zongorás light jazz verziót egy francia hölgy előadásában. 

 Írta és összeszedte: Kiss Ákos (Old Time R'n'R Magazine)

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7514453188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum