RockStation

Travis Barkerrel is demózott a Korn

2018. december 17. - theshattered

korn_new_pub_1_2016_jimmy_fontaine_b_w.jpgLassan, de biztosan készülget a Korn új albuma, amelyet egyáltalán nem szeretnének elkapkodni. A csapat gitárosa, Head a dokumentumfilmje, a nemrég online is bemutatott Loud Krazy Lovehoz kapcsolódóan adott pár interjút, melyekben azt is elhintette, hogy Travis Barker is besegített a dalok feldemózásában.

"Már sok dobsáv kész van, de a gitárokkal még nem vagyunk meg. Van még két hét, aztán megyünk haza és pihenünk kicsit. Talán még írunk pár dalt. A basszus még messze nincs kész és Jon is csak kicsit foglalkozott az énekkel. Még nem tudjuk, mikor lesz a megjelenés, nem tudjuk, mikor készül majd el, de vannak terveink a jövő évre, szóval januártól elég sokat fogunk dolgozni.

Nagyon keményen dolgozunk, még a pihenőidőben is. Volt egy csomó vakáció és szünet, de a vakáció alatt az otthonlétet értem. Nekem az a nyaralás, mert amúgy egyfolytában úton vagyunk. Már nagyon várjuk, hogy újra útrakeljünk, mert már nagyon hosszú szünetet tartottunk, ezt pedig onnan tudod, hogy ha valaki utánanéz, mit csinálunk, csak azt látja, hogy egy ideje semmit. Nem szoktunk ekkora szünetre vonulni és mindaz, amin Jonathan keresztülment, azért volt, mert ennek a szünetnek meg kellett történnie. Ment és megcsinálta a szóló cuccát, jól tud esni, ha egy kicsit kiesel a mókuskerékből."

És mi ez a Travis Barkeres téma? Erre egy másik interjúban válaszolt.

"Megfordultunk Nashvilleben párszor, de inkább L.A-ben dolgozunk. Írtunk már együtt a demókhoz John Feldmannal is. Travis Barker feljátszott néhány ideiglenes dobot néhány dalhoz, ami elég király volt."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9614496336

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum