RockStation

A 10 legjobban várt 2019-es koncert

2018. december 22. - KoaX

vienna_slayer_3.jpg2018-ban bővelkedtünk jobbnál-jobb koncertekben, de 2019 már egy bő hónapja eszméletlen ígéretesnek tűnik. Összeszedtük, hogy melyik az a TOP 10 buli, amit a legjobban várunk. FIGYELEM, eléggé elfogultak voltunk, sorry. /Nyitókép: DB Photography/

10. ROCKMARATON! Nem csak a rockereknek, hiszen mindannyiunk kedvenc punk bandája a The Exploited visszatér ismét hozzánk! Wattie nagy szíve addig kibírja, és seggbe rúg minden politikust!

9. Kilencedik helyre kúszott be a Paradise Lost, hogy megcsinálja nekünk a kellő hangulatot, hogy folytassuk a listánkat.

8. Bőrgatyában f@sz feláll, nincs jobb, mint a black metal! Hangzik a régi dalocska, amivel anno Black Balázs nyerte meg a harmadik kerületi szépkiejtő versenyt. Minek húzzuk az időt? Jön Dani Filth, és bandája a Cradle Of Filth a Székesfehérvárra!

7. Hetedik helyen egy legenda helyezkedik el, illetve nekünk legenda. John Garcia novemberi bulija elmaradt, de majd most pótolja az öreg stoner. A hamarosan új albummal jelentkező Garcia, szóló projektjével látogat el hozzánk.

6. Bírod az elborult, depresszívebb, grunge-ot? Akkor neked tuti ott lesz a helyed a FEZEN fesztiválon, ha eddig nem lettél volna benne biztos, ugyanis visszatér hozzánk a Life Of Agony!

5. Feléhez értünk a buliknak, így jöjjön egy olyan zenekar, akire tavalyig elég sokat kellett várni, és most a Sziget színpadját fogják körbe táncikálni. Az örök jófej Dave Grohl és bandájáról, a Foo Fighters-ről van most szó.

4. Miután 2015-ben az Arénában is felkészültünk a pokolra, reméljük most már a részesei is leszünk teljes mértékben, így az új évet a Slipknot új albuma, illetve a VOLT fesztiválos koncertje miatt is várjuk. Az utolsó budapesti koncerten olyan sláger rengeteget toltak le a torkunkon a maszkos harcosok, hogy a negyedik legjobban várt buli a következő évben.

3. Amikor a Rockmaraton bejelentette, hogy Phil Anselmo szóló projektjével hazánkba látogat, már bepisiltünk örömünkben, de amikor megtudtuk, hogy full PanterA setlisttel jönnek, akkor egyszerűen kicsúszott a seggtúrópüré (by: Veres Andor) Pontosan ezért sikerült beelőzni a Slipknotot Anselmonak, reméljük az öreg mindenkivel pacsizik majd és mindenkivel sétál egy kicsit.

2. Az ezüstérmes zenekar, akár az első helyen is lehetne, ha nem láttuk volna őket nem is olyan régen. Reményeink szerint a Lamb Of God is csatlakozni fog a Slayerhez, így egy eszméletlenül erős koncerttel búcsúzik majd tőlünk a thrash metal koronázatlan királyai.

1. Minden kétséget kizárólag az év legjobban várt bulijai, a már teltházas TOOL koncertek lesznek. Igen, koncertek, mert több szerkesztő kolléga, több koncertre megy, így majd lesz mit, mihez hasonlítani. A 2007-es Szigetes koncert óta éppen itt az ideje, hogy újra szemügyre vegyük a zenekart.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8614501976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Void Bunkoid 2018.12.23. 17:08:37

A Life of Agonyt az énekes nemváltása óta nemtudom hova tenni, feljön a színpadra egy nő, aki korábban Keith Caputo volt és megszólal mint Keith Caputo (mert ugye a hangja maradt), instant mindfuck :)

Void Bunkoid 2018.12.23. 17:08:37

A Life of Agonyt az énekes nemváltása óta nemtudom hova tenni, feljön a színpadra egy nő, aki korábban Keith Caputo volt és megszólal mint Keith Caputo (mert ugye a hangja maradt), instant mindfuck :)

stano 2018.12.24. 08:46:19

A még itthon sosem fellépő Disturbed nem fért be a tízbe...?

Artie 2018.12.24. 19:24:26

Plusz minden bizonnyal ide is jön a Dream Theater a komplett Metropolis 2-vel (is). Végül is ki a faszt érdekel, tulajdonképpen nem sokszor választották meg minden idők legjobb konceptlemezének.

theshattered 2018.12.25. 09:02:40

@Artie: Az még csak "minden bizonnyal" :) A cikkben már biztosra lekötött koncertek vannak!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum