RockStation

Teljesen kész van "az eddigi legjobb" Rob Zombie-album anyaga!

2019. január 15. - theshattered

03_50.jpgJohn 5, a Rob Zombie mellett dolgozó, de a klasszikus Manson-érából az önjelölt Antikrisztus mellől ismert, egyébként szólóban is remek dolgokat nyomató gitáros nem árul zsákbamacskát. Elmondása szerint a horrormániás Zombie legfrissebb albuma, amely már mindenféle keverési, maszterelési és egyéb fázison átesett, az öreg minden eddigi munkáját felülmúlja (igen, még a White Zombieval készítetteket is). Mondjuk szép is lenne, ha majd' másfél évnyi munka után valami retekkel állnának elő, hiszen 2017 nyara óta faragják az egyelőre még cím nélküli albumra szánt dalokat.

"A Zombie album a kosárban, megkeverve, megmaszterelve, súlyos és ragadós, zenei és seggberúgós. Teljesen megkattant tőle! Én mondom, ez a legjobb Zombie-album, amit eddig hallottatok."

A 2016-os The Electric Warlock Acid Witch Satanic Orgy Celebration Dispenser utódjának megjelenési idejéről, dalainak címéről egyelőre semmi infó nincs.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7514563296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum