RockStation

Javában készül az új Pearl Jam-lemez anyaga

2019. január 22. - theshattered

pearljamblack2018.jpgA 2013-as Lightning Bolt óta csak egy dallal, a tavaly kiadott Can't Deny Mevel lepte meg a Pearl Jam a rajongóit, már ha a 2017-es Pearl Jam: Let's Play Two című koncertfilmet nem számoljuk. Értelemszerűen adja magát a kérdés, hogy ugyan hol is van az a bizonyos következő CD, melyre a zenekar megnyugtató választ adott: javában készül.

Jeff Ament: "Jó lenne felvenni, vagy csak megírni egy dalt közösen. Amikor Chris Cornell meghalt, elég nehéz volt mindannyiunknak feldolgozni, aztán közbe is jöttek dolgok."

Stone Gossard: "Lesz lemez, már javában dolgozunk rajta. Csak néha le kell állnunk, hogy elintézzük a dolgainkat."

Jeff Ament: "Olyan négy, vagy öt alkalommal jöttünk össze a tavalyi évben, van egy tonna befejezetlen cuccunk. Kicsit nehéz is válogatni közülük. Biztos vagyok, hogy mindenkinek vagy egy jó rakat riffje ezen felül, Ednek is valószínűleg van egy pár dalszövegnek való ötlete. Egyszerűen csak időbe telik, hogy mindannyian összeüljünk, majd hat héten át csak kovácsoljuk az ötleteket."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4414581696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum