RockStation

Július környékén érkezik az új Testament-lemez

2019. január 27. - theshattered

0testament2017_39_eredmeny.jpgA nyár közepére irányozta be az új albumának, a 2016-os Brotherhood Of Snake utódjának a megjelenését a Testament, legalábbis Chuck Billy szerint. A Magyarországot is rendszeresen célbavevő, idén nyáron, egész pontosan augusztus 7-én Budapesten, a Barba Negra Trackben újra fellépő thrash-legendák így már hozzánk is a friss nótákkal fognak érkezni, várható is lesz tőlük egy jó, minőségi Testament-buli, ahogy már persze eddig is megszokhattuk.

"Most már az új album írásával foglalkozunk. Az ünnepek kicsit megakasztották a folyamatot, de most már - így az új év után - teljes erővel elkezdtünk dolgozni, remélhetőleg meglesz... Júliusra, ez a célunk. Remélhetőleg áprilisban már stúdióban tudunk lenni."

A zenei irányról: "Nehéz megmondani, mert mi sem tudjuk az utolsó pillanatig, a dalok pedig mindig elég különbözőek. Semelyik sem hasonlít az előtte megírt dalra, nyolc is van, amelyik teljesen elüt a másiktól."

A nyári koncert hivatalos Facebook eseménye IDE KATTINTVA érhető el.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1214591118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum