RockStation

Lemondta a tavaszi Európa-turnéját Ozzy

2019. január 30. - theshattered

0blacksabbath2014_15.jpgInfluenza, valamint légúti fertőzés miatt lemondta a februárra, valamint március elejére tervezett No More Tours 2 második Európa kanyarjának állomásait Ozzy Osbourne. Az öreg természetesen pótolni fogja az elmaradt állomásokat, melyre a már megváltott jegyek érvényesek lesznek. /Fotó: Réti Zsolt/

"Nagyon le vagyok sújtva, hogy el kell halasztanom a turném európai körét. Úgy néz ki, hogy október óta minden, amihez hozzáérek, szarrá válik.
Először jött a bakteriális fertőzés a hüvelykujjamban, aztán most az influenza és a hörgőgyulladás. Bocsánatot kell kérnem az évek óta hűséges rajongótáboromtól, a zenekaromtól, a személyzettől és a Judas Priesttől, hogy csalódniuk kellett bennem. Viszont megígérem, hogy a Judas Priesstel közös turnét pótolni fogjuk. Az időpontokat mostanról szeptemberre rakjuk át. Még egyszer szeretnék elnézést kérni mindenkitől. Isten áldjon mindenkit! Szeretlek titeket, Ozzy."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7214597958

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum