RockStation

Nagy szavakat használ az új albumához a Scorpions

2019. január 31. - theshattered

scorpions2018.jpgRudolf Schenker nem szarozik, kimondja kerek perec: egy "történelmi jelentőségű" albumon dolgoznak éppen, melynek a producere is egy "híres" személyiség lesz. Persze már vannak egy olyan szinten, hogy ezeket a szavakat meg is engedhessék maguknak, még ha be is kell ismernünk magunk között: a legnagyobbjaikat azért már régen leszállították. De azért várjuk, biztos vár ránk némi kellemes meglepetés, főleg, hogy ugye egy "új" arc is van a csapatban.

Az immár az ex-Motörheades Mikkey Deevel készülő korongról ezt mondta el még tavaly év végén a gitáros: "Az az oka annak, hogy új albumra készülünk, hogy Mikkey lett nekünk és mondjuk ki: ez egy nagy lökés lett a Scorpionsnak. Amikor változásért harcoltunk és megpróbáltunk visszatérni a megszokott ösvényre, nem ment. Aztán megtaláltuk Mikkeyt. Mikkey tökéletesen illeszkedik a Scorpions kémiájába, plusz egy nagyon kreatív személyiség is. Ez azt jelenti, hogy most megvan az esélye, hogy egy különleges, friss albumot tudjunk készíteni.

A zenekar összes tagja szabadságon van, otthon van a családjával az ünnepek miatt, egészen az év kezdetéig. Az új évben fogunk újra találkozni és akkor mindenki elhozza az ötleteit a stúdióba. Már meg is van a producer, akivel dolgozni fogunk. Egy neves, jól ismert személyiség... Nem, nem mondom el ki az... Tényleg nem! De nagyon izgatottak vagyunk, hogy egy új, történelmi rock 'n' roll albumot készíthetünk majd vele."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5814599714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum