RockStation

Február végén jön a Rammstein billentyűsének önéletrajza

2019. február 07. - theshattered

rammstein_2017_1.jpgMár előrendelhető Christian "Flake" Lorenz, a Rammstein billentyűsének magyar nyelvű önéletrajza. A nyáron új albummal jelentkező, brutális eladásokat produkált arénaturnéra induló német alapcsapat folyton ügyeletes bolondjának könyve Villanycigány címen fog megjelenni február 20-án.

Senki, de tényleg senki nem venné kezébe ezt a könyvet, ha nem lennék véletlenül tagja annak a bizonyos zenekarnak” - állítja Christian Lorenz, azaz Flake, a Rammstein billentyűse első könyvéről, ami egyszerre az NDK mindennapjairól és zenei undergroundjáról szóló kordokumentum, fiatalkori visszaemlékezés és zenekarok története. A mű Németországban közel öt hónapig szerepelt a Der Spiegel bestsellerlistáján, első kiadása két hét alatt elfogyott.

A könyv a Cser Kiadón keresztül már elő is rendelhető, ezt IDE KATTINTVA tehetitek meg.

villanycigany-minden-vagy-legalabbis-amire-emlekszem.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2014613414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum